Integritetspolicy

Om företaget bakom den här sidan

Det här är den officiella webbplatsen för Bonway, som innehavs av det registrerade bolaget Grandesse Invest AB i Malmö, Sverige. Vår webbplatsadress är: https://bonwaymedia.com.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Du kan använda vår webbplats utan att lämna några personuppgifter under förutsättning att det inte är nödvändigt för att kunna tillhandahålla den produkt eller tjänst du beställt. När du använder vår webbplats lagrar vi av olika säkerhetsskäl data i våra servrar. Denna information kan innefatta namnet på din internetleverantör, den webbplats som du använde för att länka till vår webbplats, de webbplatser som du besöker från vår webbplats och din IP-adress.

Kontaktformulär

Om du använder ett av webbplatsens kontaktformulär, kommer alla de personliga uppgifter som du anger i formuläret (så som din e-postadress, och eventuell övrig information) att skickas till Grandesse Invest AB via e-post, och sedan sparas i syfte att kunna kontakta dig.

Dina personliga uppgifter som du skickar in via ett kontaktformulär kommer att sparas i 3 år, eller så länge som en ömsesidig kontakt mellan dig och Grandesse Invest AB kvarstår, eller anses

Insamling och bearbetning av personuppgifter

Personuppgiftsansvarig för personuppgifter som samlas in genom webbplatsen är Grandesse Invest AB, organisationsnummer 559181-1665, Östergatan 21, 21125 Malmö, 0705506766. Vi följer svenska personuppgiftslagen (SFS 1998:204) och övriga tillämpliga regelverk vid behandling och bearbetning av personuppgifter.

Vi samlar endast in personuppgifter som du själv lämnar till oss när du registrerar dig på webbplatsen, fyller i kontaktformulär eller skickar e-post till oss, när du beställer tjänster eller liknande tillfällen där du själv valt att lämna informationen till oss. Personuppgifterna samlas in och behandlas i syfte att administrera den åtgärd som du har begärt, eller enligt vad som krävs enligt lag, och sparas inte längre än vad som krävs för att fullgöra detta syfte.

Cookie-filer (även kallat "kakor")

Webbplatsen använder så kallade "cookies". Cookies är små textfiler som lagras på din hårddisk via din webbläsare. De lagrar särskild information (t.ex. dina förvalda språkinställningar eller sidinställningar) som din webbläsare kan återföra till oss nästa gång du besöker vår webbplats (beroende på cookiens livslängd)

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer har en livslängd på 1 år.

Om du har ett konto och loggar in på denna webbplats kommer vi att skapa en tillfällig cookie-fil för att kontrollera om din webbläsare accepterar cookie-filer. Denna cookie-fil innehåller ingen personligt identifierbar information och försvinner när du stänger din webbläsare. När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i "Kom ihåg mig" kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.

Den här webbplatsen använder tilläggstjänsterna Google Analytics. Dessa tjänsters syfte är att spåra användarbeteenden och statistik över trafikkällor mm, i och kring webbplatsen. Båda tjänsterna använder cookies för att spara anonym information om dig som besökare på webbplatsen.

Google Analytics använder cookies som har en livsläng på mellan 30 sekunder och 2 år, innan de raderas.

Här kan du läsa mer om de cookies som Google Analytics lagrar:https://developers.google.com/

Du kan använda vår webbplats utan att några cookies aktiveras, genom att närsomhelst begränsa eller avaktivera användningen av cookies i din webbläsare. Detta kan dock ha en negativ påverkan på funktionalitet och användarvänligheten på vår webbplats.

Du kan själv radera eventuella cookies som den här webbplatsen, eller dess tilläggstjänster, har sparat på din hårddisk. Du kan också blockera cookies från att någonsin sparas på din hårddisk webbplatsen. Detta gör du genom den webbläsare som du använder.

Läs mer om vad cookies är för något, samt hur du tar bort cookies eller blockerar dem från att någonsin sparas på din hårddisk, på Post- och telestyrelsens webbplats. Vanliga webbläsare som Google Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer eller Microsoft Edge har också egen information om hur du raderar, blockerar och hanterar cookies.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Sidor på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer (s k kakor), bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Analys

Google Analytics (webbanalys)

Den här webbplatsen använder använder Google Analytics, en webbanalystjänst från Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States ("Google").

Baserat på ditt medgivande kommer Google analysera din användning av vår webbplats på vårt uppdrag. Informationen som samlas in av Google när du använder vår webbplats (t.ex. den hänvisande URLn, vilka webbsidor du besökt, din typ av webbläsare, dina språkinställningar, ditt operativsystem, din skärmupplösning) kommer bli överförda till en av Googles servrar i USA, där de blir lagrade och analyserade; respektive resultat kommer sedan finnas tillgängliga för oss i anonymiserad form. I den här processen kommer inte användardata vara kopplad till din fulla IP adress. Google är dessutom certifierad under EU-US Privacy Shield, vilket tillförsäkrar en adekvat nivå av datasäkerhet när det gäller databearbetning av Google i USA.

Du kan närsomhelst återkalla ditt medgivande till webbanalys genom att ladda ned och installera ett webbläsar-plugin som tillhandahålls av Google.

För ytterligare information om Google Analytics: Google Analytics Terms of Service, Google Analytics security and privacy principles, och Google Privacy Policy

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Databasen och dess innehåll kommer att delas med följande parter:

Loopia AB

Loopia AB, (Kopparbergsvägen 8, 722 13 Västerås, Org. Nr 556633-9304), är företaget som tillhandahåller den här webbplatsens webbserver och databas, samt även lagrar den e-post som Bonway hanterar.

Mailchimp

Mailchimp, (The Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, Georgia 30308, USA) är en tjänst som vi använder för att skicka ut nyhetsbrev och marknadsföring till våra kunder. När du registrerar dig för att prenumerera på nyhetsbreven på den här webbplatsen, kommer vi att lagra dina uppgifter i Mailchimps tjänst för att skicka nyhetsbrev, information och/eller marknadsinformation till dig.

Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.

Hur länge vi behåller era uppgifter

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

För användare som registrerar sig på er webbplats (om sådana finns) sparar vi även de personuppgifter de anger i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

Dina personliga uppgifter som du väljer att dela med Grandesse Invest AB via e-post, kontaktformulär, telefon, vanlig post eller annan kontaktväg, kommer att sparas i 3 år, eller så länge som en ömsesidig kontakt mellan dig och Grandesse Invest AB kvarstår, eller anses relevant.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Du har rätt att när som helst dra tillbaka ditt medgivande att använda dina personuppgifter i framtiden eller begära rättelse av dina personuppgifter som vi behandlar. Om du vill dra tillbaka ditt medgivande kontaktar du Grandesse Invest AB enligt de kontaktuppgifter som finns angivna nedan under rubriken "Kontaktinformation".

Du har även rätt att, kostnadsfritt, en gång per kalenderår, få information om vilka personuppgifter vi behandlar om dig, varifrån dessa uppgifter har hämtats, ändamålen med behandlingen, och till vilka mottagare eller kategorier av mottagare som uppgifterna lämnas ut.

Kontaktinformation

Du kan kontakta oss via e-post på adressen:
magnus@bonwaymedia.com

Du kan även skicka vanlig post till:
Grandesse Invest AB, Östergatan 21, 21125 Malmö

Du kan också ringa på telefonnummer:
+46 (0)705 506 766

Ytterligare information

Vidareutvecklingen av vår verksamhet, den här webbplatsen, samt generellt utvecklingen av Internet, kan kräva att innehållet i dessa villkor ändras. Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar vid behov.

Hur vi skyddar din information

Grandesse Invest AB använder tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda dina uppgifter från manipulering, förlust, förstörelse eller åtkomst av obehöriga. Dina personuppgifter skyddas med samma varsamhet som all övrig konfidentiell information som verksamheten hanterar och förvarar.

Vilka procedurer vi har för dataläckor

Vi uppdaterar kontinuerligt vår webbplats samt övriga tekniska tjänster, för att de ska få del av kontinuerliga säkerhetsuppdateringar och förbättringar. Vi har en procedur för löpande granskning av allt vårt lagrade material under varje kalenderår, för att säkerställa att inga dataläckor har inträffat eller att information skulle ha hamnat i orätta händer.

Om webbplatsen

Webbplatsen är utvecklad av Johan Hermansson på Sumway AB. Den använder olika moderna tekniker och lösningar.